דף הבית › פורומים › פורום יישור שיניים בשיטת iROK – יישור שיניים ע״י פלטות שקופות בהתאמה אישית › שלום, האורתודונט שבדק אותי לא המליץ על השיטה של איירוק והמליץ לי על שיטת אינוויזליין ולכן אני מתלבט כי המחיר שהוא הציע גבוה מאוד? מדוע יש הבדלי מחירים כל כך גדולים בין שתי השיטות?
הדיון הזה מכיל תגובה 1, ויש לו 2 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י ד״ר הרצל מיכאל לפני 4 שנים, 2 חודשים.
-
מאתתגובות
-
יוגבשלום, האורתודונט שבדק אותי לא המליץ על השיטה של איירוק והמליץ לי על שיטת אינוויזליין ולכן אני מתלבט כי המחיר שהוא הציע גבוה מאוד? מדוע יש הבדלי מחירים כל כך גדולים בין שתי השיטות?
השיטות המובילות והטובות ביותר כיום הן שיטת איירוק ושיטת אינוויזליין המשתמשות בטכנולוגיה ממוחשבת תלת מימדית הדומות אחת לשניה.
שיטת איירוק מהירה יותר בכ-40% ביחס לאינוויזליין וזאת ניתן לדעת באמצעות קבלת הערכה ראשונית לפני תחילת הטיפול.
שיטת איירוק זולה יותר באופן משמעותי, משך זמן הטיפול קצר יותר ובנוסף יש אפשרות למעקב תלת מימדי באמצעות אפליקציה של איירוק ממכשיר הטלפון או הטבלט, יתרונות רבים נוספים ניתן לקרוא בטבלת ההשוואה באתר.
עם IROK תקבלו את התמורה הטובה ביותר למחיר עם התחייבות לתוצאה הסופית כפי שהובטח לך בהדמיה.
הבדלי המחירים בין שתי השיטות נובעים משיקולי עלויות השיווק, הפרסום והרווח של כל חברה בפני עצמה.
כדאי לקרוא מאמר מקצועי שמופיע באתר בו יש השוואה בין כל השיטות הקימות ליישור שיניים שקוף – מה אומרים רופאים על שיטת iROK.בהצלחה
-
התגובה הזו עודכנה לפני לפני 4 שנים, 2 חודשים ע"י
ד״ר הרצל מיכאל.
-
ד״ר הרצל מיכאל.
-
ד״ר הרצל מיכאל.
-
-