דף הבית › פורומים › פורום יישור שיניים בשיטת iROK – יישור שיניים ע״י פלטות שקופות בהתאמה אישית › פלטות מתקדמות
הדיון הזה מכיל תגובה 1, ויש לו 2 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י ד״ר הרצל מיכאל לפני 3 שנים, 6 חודשים.
-
מאתתגובות
-
קרןהיי, התחלתי טיפול באמצעות איירוק
ובהתחלה הרופא שלי הסביר לי כי כל חודשיים אגיע אליו לקבל פלטות חדשות.
נכון לעכשיו אני מסיימת פלטה רביעית
וכשהרופא זימן אותי להגיע לקחת את הפלטות הבאות שמתי לב כי קיבלתי 6 פלטות במקום 4.
האם זה תקין?קרן שלום רב,
יישור השיניים בשיטת iROK מתבצע בעזרת מערכת ממוחשבת של הדמיה תלת ממדית הכוללת סורק לייזר, מדפסת לייזר ותוכנה המאפשרת ייצור סדרה של פלטות המיישרות את השיניים באופן מדויק בהתאם להדמיה, כל הפלטות מוכנות מראש מתחילת הטיפול ועד סופו, הכל ידוע מראש כולל התוצאה הסופית של החיוך שיושג בגמר הטיפול.
מומלץ להגיע לביקורות ומעקב אחר התקדמות הטיפול אחת ל 4-6 שבועות, תדירות הביקורים נקבעת ע"י הרופא המטפל בהתאם לשיקול דעתו.
על פי הבנתי, הרופא שלך בוטח בך ומאמין שאת אכן משתפת פעולה כנדרש ומכאן שתדירות הביקורים במקרה שלך נקבע אחת לחודש וחצי לערך.
כל פלטה מורכבת למשך שבועיים בלבד (20-22 שעות ביממה), מכאן שאם קיבלת 6 פלטות עבור שתי הלסתות,יהיה עלייך להגיע לבדיקה וקבלת פלטות נוספות לאחר כחודש וחצי.
את כמובן יכולה לבקש מהרופא שלך לתאם ביקורים קרובים יותר ולנהל מעקב צמוד יותר.בהצלחה.
-
מאתתגובות